Edukim

Teknologji Informacioni
dhe Inovacion

Art, Kulturë &
Trashëgimi Kulturore

Turizëm

Bujqësi dhe
Agroturizëm

Shëndetësi

gluten-free

ALBANIA

previous arrow
next arrow
Slider

Edukim

Teknologji Informacioni dhe Inovacion

Teknologji Informacioni
dhe Inovacion

Art, Kulturë & Trashëgimi Kulturore

Art, Kulturë &
Trashëgimi Kulturore

Turizëm

Turizëm

Bujqësi dhe Agroturizëm

Bujqësi dhe
Agroturizëm

Shëndetësi

Shëndetësi

gluten-free

ALBANIA

previous arrow
next arrow
Slider

Kush jemi ne?

“Grow Albania Foundation” është një organizatë jo-fitmprurëse, fokusi kryesor i së cilës është të promovojë vlerat e Shqipërisë dhe rinisë shqiptare në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar me qëllim që të ketë një ndikim pozitiv në rritjen e cilësisë së jetesës në vend.


Çfarë bëjmë?

GAF mundëson lidhjet e nevojshme midis individëve dhe bizneseve, tërheq investitorë të huaj dhe vendas, dhe ndërton nisma produktive dhe të qëndrueshme me qëllim që të sjellë ndryshim dhe zhvillim në fushat ku operon.

TË REJAT
MË TË FUNDIT

Qershor-28-2022

Ekspozita “Shiko me sytë e mi”, me vepra të artistit “Nderi i Kombit”, SADIK KACELI, është ekspozita e parë...

Më shumë