Dhuro dhe ndrysho të ardhmen e Shqipërisë!

Nëse dëshiron të shohësh një Shqipëri më të mirë nesër, një rini të motivuar, kontribuo tani për t’u bërë pjesë e ndryshimit!

Slider


    Nëpërmjet ndihmës tuaj ne mund:

  • Të japim të gjithë së bashku kontributin për një të ardhme më të mirë në Shqipëri.
  • Të investojmë në edukimin e rinisë shqiptare.
  • Të ndihmojmë zonat e Shqipërisë që kanë më shumë nevojë për investim.
  • Të promovojmë kulturën, artin dhe trashëgiminë kulturore të Shqipërisë kudo nëpër botë.
  • Të përmirësojmë produktet e prodhuara në Shqipëri.
  • Të promovojmë turizmin në Shqipëri.
  • Të sensibilizojmë dhe informojmë shoqërinë shqiptare rreth shëndetësisë.
  • Të përmirësojmë nivelin e jetesës që të mos lejojmë rininë të largohet nga Shqipëria.

Give your support, ATF, Grow Albania Foundation
Jepni mbështetjen tuaj!
Le t’i tregojmë botës se së bashku ne mund të kemi një të ardhme më të mirë! Bli tani një bluzë të ATF-së! Të gjitha fitimet do të shkojnë në ndihmë të rinjtë shqiptare!
Get Involved Donate, ATF, Albania Tomorrow Foundation
Përfshihu
Bëhu pjesë e ndryshimit që duam të sjellim në Shqipëri! Çdo veprim, sado i vogël, është domethënës!