Slider

Projekti "Sustowns"

Projekti

Fondacioni “Grow Albania” u përfshi në projektin "Sustowns", përmes 2 ekspertëve të saj nga bota e medias, Omer Saraçi dhe Dafina Hysa.

Lexo më shumë

Përfundimi i projektit "Trajnime të personelit shëndetësor lidhur me situatën e COVID-19"

Fondacioni Grow Albania përfundoi trajnimet e realizuara në disa prej materniteteve të Tiranës per projektin "Covid-19 Training".

Lexo më shumë

Gluten-free Albania

Gluten-free-Albania_ATF

Një projekt i GAF në këtë fushë është platforma “Gluten Free Albania”, misioni i së cilës është ndërgjegjësimi i shoqërisë shqiptare në lidhje me intolerancën ndaj glutenit dhe sëmundjen e çeliakisë, duke shkëmbyer informacion, përvoja dhe receta gatimi.

Lexo më shumë